Als eerste wil ik jullie een fijn, gezond , geïnspireerd 2021 wensen. Dat het een mooi jaar voor jou mag worden.

In deze tijd van transformatie gebeuren er allemaal nieuwe dingen. Het lijkt of de vorm ‘oude tijd’ mede door de Corona getransformeerd wordt tot de nieuwe tijd.

Oude vormen die in een nieuwe tijd een nieuwe vorm krijgen.
En wat zijn dan die nieuwe vormen, vraag je je misschien af.

Als vb : je bent jarig en je krijgt heel veel bossen bloemen van beste vrienden. Je zet ze allen in een vaas. En wat zegt jouw beleving hierover.

De nieuwe vorm beleving in jouw hart? De abstractie van liefde komt bij je binnen. Je ervaart door het uiterlijk gebaar een innerlijke beleving: heel veel warmte die gegeven is aan jou!

Heeft de nieuwe vorm dan te maken met ‘awakening’? Je wordt de communicatie van je vrienden met jou bewust. Je gaat hun ”geste” beleven , je gaat iets inZIEN. Het gebaar van hen bereikt jou in je hart.

Mijn bedrijf is ook onderhevig aan het transformeren. Er zit beweging in de vorm. Als psych. Coach in een huisartsenpraktijk hielp ik mensen die een probleem in zich ervaarden, hun pad liep niet lekker. Met 1 op 1 gesprekken probeerde ik samen met de client mensen inzicht in hun problematiek te geven.

Met de ‘attitudenal healing’ , een speciale manier van gedragsbehandeling probeerde ik met een collega echtparen , die het met elkaar niet meer zagen zitten, weer op het goede spoor te brengen.

Plots koerste mijn pad een andere weg. Omdat ik goed kon schilderen, ben ik schilderlessen gaan geven aan vrouwengroepjes. Mijn pad kreeg koers en er ontstond zelfs een schildergroep in Zuid Frankrijk, waar ik regelmatig kwam.

‘je brengt ons naar de bron’ zeiden velen. Dat is inderdaad een sterke kant in mij: mensen bij hun zelf brengen.

De vorm van schilderen met kleuren en kleuren leren kennen en mijn psychologische achtergrond hebben mij nu naar een andere vorm getransformeerd, namelijk het samenvoegen brengt mij naar een methode die ik gebruik om mijn clienten te leren naar binnen te gaan. De onderwerpen, die door de client aangegeven wordt, breng ik in een meditatie, waardoor de client zelf met beelden gaat inZIEN:
· waar hij tegen aan loopt,

· of waar hij zich plots bewust van wordt.

Door een meditatie probeer ik licht te brengen op een bepaalde situatie, die voor jou moeilijk kan zijn.

Deze manier van werken moet je een keer gevolgd hebben, om van binnen te voelen of je je er prettig bij voelt. Mijn manier van werken werkt naar een bewustwording. Als je het beeld omzet in een kleur, kom je tot een innerlijke abstractie. En hiermee krijg je inzicht in wat er in jou leeft.

Ik nodig jou uit ‘mijn nieuwe manier van werken’ te ervaren en wel op

28 januari van 10 -11 uur via ZOOM

OF

4 februari om 19 uur 30-20 uur 30 via Zoom

Ik werk met kleine groepjes, dus geef je snel op. Deze beide keren zijn gratis.

Meld je nu hier aan via de link hieronder:

https://thepowerofcreation.activehosted.com/f/14