The Power of CREATION is de naam van mijn bedrijf, begin januari 2019 geregistreerd bij de KvK.

 

Waarom deze naam?

Ik wil jou er bewust van maken, wat een gedachte kan doen.

Ik onderscheid positief en negatief denken. Met positieve gedachten leef je in het licht, in de positieve Energie. Met negatieve gedachten, kan je jezelf niet voeden en zet je een ander, waarover je negatief denkt, in het duister.

Hoe gaan wij om met onze gedachten? Volgen wij de algemene opinie? Of maken wij onze eigen creatie van gedachten?

Gedachten kunnen in de FLOW van de Goddelijke wereld zijn. Zij stromen mee met de grote levensader van het leven.

 

Jouw wereld

ik luister als coach nauw in wat voor wereld jij leeft.

Met welke wereld voel jij je verbonden? De kracht van positieve gedachten is zo groot! Alles wat leeft is met die grote kracht verbonden.

 

Mijn MISSIE

Mijn missie is jou te helpen in de positieve kracht te komen en te blijven. ik doe dit werk al jaren; jaren in een huisartsenpraktijk, nu voor mijzelf, als bedrijf.

Waarom nu in het bedrijfsleven? Omdat in het bedrijfsleven dezelfde problematieken leven als privé. We blijven mensen met onze karaktertrekken, onze gevoeligheden, persoonlijke omstandigheden.

De Kwetsbaarheid ven een mens, wordt vaak overgeslagen in een zakenwereld. Hoe ga jij daar dan mee om, als je wel kwetsbaar bent?

Mijn missie is jou in je bedrijf als meer mens te steunen. Jou met liefde inzicht te geven in jouw situatie.

 

Hoe coach ik?

Coachen is voor mij: jou MET LIEFDE verder brengen op jouw pad.
Met jou naar jouw pad kijken, welke je afgelegd hebt

  • Met jou naar je verdriet, naar je angsten, naar je onbehagen kijken, opdat jij weer kan lachen , jouw pad weer vereffend is.
  • Jou in jouw eigen creatief denken en voelen brengen. Voor mij een heel belangrijk pad. Het ontdekken van jouw creativiteit!
  • Samen werken we aan jouw eigen waarde. In geloven in jezelf. In accepteren wie je bent: je bent OK!
    Ik ben benieuwd naar jou wie jij bent! Ik ga dit proces met jou doen door jou opdrachten te geven, die je kan uitschrijven of schilderen.
  • Ik geef jou de mogelijkheid de rode draad van jouw afgelegde leven te zien.
  • Ik breng jou meer naar je innerlijke bron, waardoor je meer gaat zien en beleven! En geluk in jezelf gaat ervaren. Waardoor je van het leven gaat genieten. Dat is mijn manier van coachen, waarbij jouw verhaal het belangrijkste is.