Mijn passie is door middel van expressie, mensen te ondersteunen op hun pad. Ik wil jou kleur leren geven aan het leven. Een losheid te geven, opdat je meer in vrijheid kan leven. Ik geef schilderworkshops, om mensen verder te brengen in hun proces, waar ze inzitten.

 

Mijn verhaal

Ik geloof in leiding vanuit het Universum. Voor mij zijn de hobbels op je pad leersituaties die je in dit leven kan oplossen in jezelf. Ik heb in mijn leven best veel hobbels gehad, die ik dank zij het Universum heb leren oplossen.
Mijn bewustwording in het Universum kreeg ik op mijn 30ste jaar. Ik was wetenschapster, die geloofde in een afgebakend DENKEN. Ik worstelde met het bestaan van God en had heel veel richtingen van geloof bestudeerd.
Kapelletjes intrigeerden me, ik zat er vaak in als ik wat moeilijks had.

Maar ik durfde me niet over te geven aan het onbekende, zoals ik dat in die tijd voelde.
Op een dag is het me gelukt me over te geven aan het onbekende. En dit moment, is voor mij mijn omkering in mijn leven geworden. Wat er gebeurd is, is voor mij een openbaring. En daar ben ik heel dankbaar voor.
Ik ben er achter gekomen, dat er een andere dimensie om ons heen is, die staat te popelen om ons mens-zijn te helpen.

 

Leiding van boven

Nu achteraf zie ik mijn leiding van Boven.
Zo noem ik het. Want ik ervaar dat veel mensen die gelovig waren, teleurgesteld zijn dat het geloof niet opgaat. Zij geloven niet meer in de kerk. De kerk heeft inderdaad veel fouten gemaakt. Gebruik je het woord God, dan gaan ze al steigeren. Daarom noem ik de dimensie ‘van Boven’.

Mijn site gaat over mijzelf. Dus ga ik niet verder op de kerk. De kerk maakt in deze tijd een transformatie door.
Mijn ‘leiding’ bracht mij naar zieke mensen. Hij wees mij de plaats aan, waar ik met mijn man moest gaan werken. Samen hebben we in de medische hoek gewerkt. We hebben heel veel mensen kunnen helpen, wel 3000! Mijn man medisch, ik psychologisch.

Ziek zijn en beter worden, het intrigeerde me en het intrigeert me nog. De belevenis van ziek-zijn, wat doe je er mee?
Hoe kom je in de flow van positiviteit?

En als coacher: hoe help je als coacher iemand? Zet jij jouw energie in, waarna je bekaf bent?
Of kan je iemand op een andere manier bereiken? Zodat hij meer in actie komt met hemzelf. Waardoor het proces van binnen gaat werken. Hoe open je de bron van kracht?

 

Mijn persoonlijke missie

Mensen naar hun inspiratie-bron in hun zelf brengen. In hun kracht brengen.
De Inspiratiebron is voor mij het Universum, ‘van Boven’. Inzicht en kracht, creativiteit is 1 grote bron.
Blokkades kunnen opgelost worden. Daar help ik aan mee.
Donkere gedachten kunnen lichte, zonnige gedachten worden.

 

Afgelegde weg

Ik ben iemand, die houdt van aanpakken.
Ik houd van werken. Ik had op mijn 13 de al een baantje achter de kassa in een supermarkt op een camping. Daarna zoveel banen gehad. Ik ervaar dat als uitbreiding van mijzelf, ik word er ruimer door. Ik houd van actie. Voor mij is bewegen : leven!

Na werken in een medische setting ben ik heel wat anders gaan doen. Ik ben gaan schilderen. Niet iets onbekends voor me, mijn moeder was beeldend kunstenaar.

Vele opleidingen in schilderen gevolgd. Mijn eerste expositie was in Zuid Frankrijk, in Bize Minervois. Mensen waren geïnteresseerd in me, zelfs de Midi Libre, die een recensie over mij in de krant plaatste.

Er vormde zich een groep vrouwen die graag daar in zuid Frankrijk les van me wilden hebben (ik heb een familiehuis daar) en zeker 10 jaar heb ik deze groep ‘zwaan kleef aan’ gehad.

Ook in Nederland, kwam er veel belangstelling na een expositie. Jaren heb ik mensen in mijn speciale ruimte begeleid in schilderen. Daar heb ik ook veel van geleerd.

Door met elkaar te schilderen ontstaat er INSPIRATIE . Ieder komt hierdoor in de inspiratie. Zie INSPIRATIE op een andere pagina.

 

Mijn proces

Wat nu met mijn spirituele , psychologische kant en met mijn schilderader?
Inmiddels ben ik immers al op middelbare leeftijd.

Ik ontdekte facebook–coaching en heb verschillende coach-trajecten gevolgd. O.a. een coachtraject ‘Wat is je missie?’ gevolgd. Er gebeurde veel in die tijd. Mijn dochter verhuisde naar Amerika en ik zag, toen ik haar bezocht, dat ieder die wil werken, door kan werken, al ben je in de 80 jaar. Dat ben ik niet hoor. Maar de vraag rees bij mij: waarom stop je met werken op je 67ste als je een missie hebt?

En dat is de reden, dat ik door ga met werken.