Veel mensen leven in hun ‘veilige’ zone. Zij leven met ‘vaste structuren’, wat hun houvast geeft . Houvast om te leven.

Ze staan om 7 uur op, ontbijt om 7 uur 15, 7 uur 30 kop van de krant lezen- 7 uur 45 naar het werk- 8 uur 30 aanvang werk – 10 uur koffie- 12 uur lunchen-17 uur klaar met werk , naar huis-18 uur dineren.

En iedere dag houden ze zich weer vast aan deze structeren. Niets mis mee, als je er gelukkig mee bent, want daar gaat het om.

Maar wat als je iedere dag een sleur ervaart, die jou iedere dag meer vermoeid. De dag geeft je geen energie meer. Je bent je bewust geworden, dat je pad niet meer loopt, je bent niet meer in de FLOW.

Ik heb ook een ander voorbeeld voor je: Je bent een strakke planner, de ene afspraak volgt op de ander, je Multi-taskt, want tijdens de afspraken heb je ook nog inkomende gesprekken op je mobiel. Je leeft de hele dag onder hoogspanning . Maar …alles ‘moet ‘kunnen, vind je van jezelf!
EN WIE IS DAN ‘JEZELF’?

Daar zou je over kunnen nadenken?
Zou ‘eerzucht’ jezelf aandrijven? Houd je van prestatie voor jezelf? Zijn het de verdiensten, die je trekken? En hoe voelt zich ‘jezelf ‘na een week hard aanpoten?

Heb je er wel eens over nagedacht of ga je maar door en door!

Voel je je doodop, opgebrand, futloos, ziek?

Jaren geleden heb ik dit ook meegemaakt en vele clienten die bij me zijn gekomen, die hadden ook dit gevoel, dat hun pad geen FLOW meer had. Ik heb hun kunnen helpen, omdat ik had ervaren wat zij ervaarden.

Ik zat in een vast systeem van hard werken, een systeem die ik niet kon wijzigen. Ik wist toen niet hoe ik dat moest doen. Ik ervaarde iedere dag enorme vermoeidheid, ik kon niet meer. Het systeem waar ik ja tegen gezegd had, sloopte me.

Tussen de vermoeidheid laadde ik me op verschillende manieren op die ik graag met je deel:
• Als je wandelt in het bos bv. krijg je opeens een ingeving over iets waar je al heel lang over denkt. De ‘ruimte’ van het leven, geeft jou die inspiratie.
• Of je bent op koor en onder het zingen, trrr daar krijg je een gedachte, die een probleem oplost
• Of je bent aan het beeldhouwen en plots daar is het weer, trr het leven geeft jou iets.

Deze momenten heb je ook met schilderen, met een brief schrijven, in meditatie, met bidden, eigenlijk met alle momenten, waar je met expressie, bezig bent. Het zijn momenten met ‘jezelf’.
Expressie waarbij je hart zich opent en waarbij het leven jou iets wil geven.

Zie je nu in, dat je ontspanningsmomenten nodig hebt, zodat je gaat zien wat het leven jou wil geven?

Het leven wil jou dingen laten ZIEN, als je ontspannen bent! Als je ruimte neemt om het leven te willen ZIEN. En dat ZIEN verrijkt je zo!!!
• Waar wil het leven jou naar toebrengen?
• Zit je op het juiste pad met je werk?
• Met je relatie?

Ik heb het hele proces in mijzelf meegemaakt en het ZIEN van wat het leven wil geven, heeft me heel erg verrijkt!

Binnenkort start ik een cursus ‘je rode draad van je leven vinden’ . Ik ga dit via internet doen, met het programma Zoom,

Ik gebruik in deze cursus de tools meditatie, uitschrijven of schilderen en groepsgesprek. Elke meditatie duurt 10 minuten, daarna geef ik je een half uur pauze om de opdracht te maken en daarna houden we het groepsgesprek van ongeveer 45 a 60 minuten.. Ik werk met kleine groepen. Totaal zal een sessie anderhalf/ 2 uur duren. Je mag je verbinden met 6 sessies. We gaan je hele biografie door.

Heb je belangstelling, vind je het interessant, maak dan een afspraak met mij op Calendly, voor een intake gesprek. Het lijkt mij fantastastisch als je meedoet!
https://calendly.com/thepowerofcreation