Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welke kleur past bij jou?

22 augustus 2019 @ 12:30 - 17:30

€75

Welke kleur past bij jou?

Tijdens deze schilderworkshop coach ik je in het proces om een impressie van jouw kleurrijke omgeving om te zetten in het expressief op het schildersdoek zetten. Deze cursus wordt gegeven op een prachtige locatie in de bossen van Lage Vuursche, namelijk het sfeervolle Herberg Boschoord.

Ik doe deze workshop heel graag. En hij is nog leuker door de mooie omgeving!

Ik ga jullie leren naar kleuren in de omgeving te kijken. Vaak ben je zo hard aan het werk, dat je niet stil staat bij een mooie omgeving, laat staan naar kleuren kijkt.! Door een impressie van de omgeving, wil ik jou leren dit in kleur expressief op te zetten. Ik coach je in dit proces.

Schilderservaring is niet echt nodig. Het mag uiteraard wel. Mijn manier van leren kijken naar kleuren, naar de compositie, Is niet gericht op ‘iets moeten presteren’.

Kosten voor de hele dag zijn 75 euro. Dit is inclusief workshop, schildersdoek , koffie/thee met iets lekkers en een heerlijke lunch!

Aanmelding via e-mail naar lablanche@kpnmail.nl of middels de knop ‘Aanmelden’ hieronder. Aanmelden kan ook door mij te bellen op telefoonnummer 06 22207807.

Gegevens

Datum:
22 augustus 2019
Tijd:
12:30 - 17:30
Kosten:
€75
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://thepowerofcreation.nl/

Organisator

The Power of CREATION
Telefoon
06 22207807
E-mail
lablanche@kpnmail.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Herberg Bosschoord
Zwarteweg 2
Lage-Vuursche, 3739 KR