Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging Challenge 16,23,30 april ‘De kracht van de kleuren’

16 april 2021 @ 19:30 - 20:30

€24,95

The Power of Creation blijft in beweging.

De afgelopen maanden is het wat stiller geweest op de mail.

Ik ben namelijk verhuisd en achter de schermen heb ik niet stil gezeten, want ik heb een heel tof idee wat ik met je wil delen.

Er zijn soms tijden, dat je vast zit, je draait cirkeltjes en je kan niet doorlopen.

Dat is een fase waar je door heen moet. Ik ken de fase maar wat te goed. Als ik nu terugkijk naar een fase dat ik vast zat, dan zie ik wat het me allemaal heeft opgeleverd door te zoeken naar een andere weg.

Ik kan je aanraden: ga er wat anders bij doen. Iets wat je leuk vindt. Of iets heel anders. Er zijn zoveel wegen, die je tijdelijk kan inslaan. Juist dat iets anders bij je werk, kan je cirkel doorbreken.

Ik ben naast mijn begeleiden van patiënten met een problematische situatie, gaan schilderen. Het was een wekelijkse cursus. Dit doe ik al meer dan 27 jaar. Vele opdrachten die ik kreeg, waren gericht op het vertolken van mijn beeld ergens over in kleur.

Hierdoor kwam ik dicht bij mezelf, het was soms een diep graven. Een opdracht was: schilder een bomenrij. Weet je, ik wist echt niet hoe de takken van bomen gingen. Ik realiseerde me, dat ik ‘in de natuur’ sliep. Ik zag niets. Zo werd ik wakker op de aarde door mijn schildercursus.

Kleuren zijn altijd heel belangrijk voor me geweest. Iets wat ik meegekregen heb toen ik hier op aarde kwam. Ik zag alleen geen verbinding met alles hier op aarde. Door het beeldend schilderen kwam ik tot verbinding.

Veel mensen die ik zie hebben geen verbinding met de kleur.

• Zoveel mensen, die ik bv. kleren zie dragen, die geen kleur hebben, je valt hierdoor niet op en mist hierdoor een stuk leven in de kleur. De kleding wordt niet bewust gedragen. De kleur is nog niet ontdekt.
• Die wel een kleur dragen, maar niet bij de uitstraling van die mens passen, waardoor je ook weer hele mooie dingen laten liggen, wat je namelijk wel ontdekt als je dit juist doet.

Kleurbewust worden is een heel persoonlijk proces.

Je gaat ontdekken:
– Welke kleur jij mooi vindt je gaat de kleur voelen van binnenuit en dit kun je ook weer naar buiten uitstralen.
– Je trekt je minder aan van wat anderen denken of zeggen over de kleuren die je draagt. Jij voelt jouw kleur en daar voel jij je fijn in. De keuze van kleur kan tijdelijk zijn. Het kan ook zijn, dat jij een kleur kiest op een gegeven moment, die jij nodig hebt. Kleuren kunnen jou fysiek en spiritueel bijstaan.
– Je komt dichter bij jezelf en dit geeft jou de blijdschap die je verdiend.
– Je ervaart de vrijheid als je kleuren gaat kennen en voelen.
Het leven ga je zien in KLEUR.

Ik kan niet wachten om je te begeleiden door dit proces heen.

Daarom geef ik een challenge van drie keer als beginnerscursus.
Op de achtereenvolgende weken 16-23-30 april om 7 uur 30 PM.

De investering voor deze beginnerscursus is €24,50 euro. Zonder BTW.

Het is een eenmalige investering waar je jaren plezier van zult hebben.

En wat je mee kunt nemen in je dagelijkse leven.

Schrijf je nu in via deze lijst hieronder en dan ontvang je een mail met de gegevens voor de betaling + alle informatie van de challenge.
https://thepowerofcreation.activehosted.com/f/16

Zie ik je bij de ‘de kracht van de kleuren challenge’?

Tot snel!

Liefs,

Anne- Marie

Gegevens

Datum:
16 april 2021
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
€24,95
Evenement Categorie: