Het eBook zit over 3 minuten in je inbox

(mocht dat niet zo zijn, controleer dan even je SPAM folder)

Maar we hebben nog iets voor je..

Creatieve workshops, inspirerende cursussen en ontspanningsdagen

Biografie cursus

Deze groepscursus is bedoeld voor iedereen vanaf 30 jaar en is gericht op bewustwording en het verkrijgen van inzichten in jouw leven.

Als je stil staat en terugkijkt op je leven, kun je je biografie zien. Door naar je biografie te kijken, kun je zien vanwaar je komt en waarheen je op weg bent. Zo kun je in jouw biografie je essentie vinden.

Workshop Kleurenleer

Verbinding met kleur
Het belangrijkste van schilderen is voor mij VERBINDING te krijgen met de kleur. Door met een penseel de kleur op papier uit te strijken krijg je het snelst contact met die kleur. Zet je daar een andere kleur tegenover, dan is het leuk te zien hoe ze op papier mengen.

Workshop Schilderen op Muziek

De workshop ‘Schilderen op muziek’ brengt veel ontspanning teweeg.
Muziek is voor mij als een rivier die stroomt. De rivier stopt niet, hij blijft doorgaan met zijn verhaal. En dat verhaal moet je ondergaan. Juist doordat je de muziek over je heen laat komen, kom je in andere sferen. Het is alsof je boven jezelf wordt uitgetild.

Workshop Welke kleur past bij jou?

Tijdens deze schilderworkshop coach ik je in het proces om een impressie van jouw kleurrijke omgeving om te zetten in het expressief op het schildersdoek zetten. Deze cursus wordt gegeven op een prachtige locatie in de bossen van Lage Vuursche, namelijk het sfeervolle Herberg Boschoord.